Friday, August 17, 2012


PERUTUSAN DARI WARGA KAS (KOMUNITI ASTRA SELANGOR)

                                         ﺑﺴﻢ اﷲ اﻟﺮﺣﻤﻦ اﻟﺮﺣﯿﻢ

Bismillahir rahmanir rahim.Assalamu 'alaikum warahmatullahi wabarakatuh. Saudara-saudari Muslimin-muslimat yang dihormati sekelian, Allahu Akbar, Allahu Akbar, Allahu Akbar, Walillahilhamd.lusa, kita akan menyambut Hari Raya Aidil Fitri yang mulia.

Sempena dibulan yang mulia ini, warga KAS mengucapkan "Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua rakan2 HAM x kira dimana berada "Maaf Zahir & Batin".

Memastikan rumah yg ditinggalkan berada dalam keadaan selamat, pintu & tingkap terkunci rapi, serta memastikan perjalanan balik ke kampung halaman masing2 biar lambat agar selamat sampai serta dapat merayakan bersama keluarga tersayang.

Akhir kata, saya sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Maaf Zahir dan Batin kepada seluruh warga Ham amnya dan warga Komuniti Astra Selangor 9M4RBC khasnya. saya memohon maaf, zahir dan batin, di atas apa juga kesilapan yang mungkin telah kami lakukan. Sama-samalah kita berdoa kepada Allah semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur agar  dapat kita berjumpa lagi pada Ramadhan yang akan datang.

Wabillahitaufik walhidayah wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Allahu Akbar,Allahu Akbar,Allahu Akbar, Walillahilhamd.

Admin
9W2ZBV

No comments:

Kod Etika Ahli Radio Amator

Penafian: Pihak Astra Wilayah Tengah tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh pengguna-pengguna yang melawat laman blog ini. Semua maklumat yang dipaparkan tidak mengambarkan pendirian ASTRA Pusat dan tidak menganggu mana-mana pihak. Semua maklumat adalah benar melainkan yang tidak benar sahaja.

Hakcipta Terpelihara © 2011 Astra Wilayah Tengah.

Best View: Mozila Firefox ver 3.0.5 above and Internet Explorer 6 and above

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...