Saturday, February 27, 2010

9M4RBC Dah OK!!!!!!!!!!

Pengumuman:

Atas kerjasama dan sokongan semua rakan-rakan, kita telah berjaya membaikpulih semula repeater 9M4RBC pada hari semalam 26/2/2010.

Sedikit perubahan teknikal telah dilakukan untuk memastikan pemancaran yang lebih baik.

Sila Ubah Setting Tone kepada 85.4 serta merta untuk memastikan anda boleh memancar di 9M4RBC seperti biasa. Frekuensi dan offset adalah seperti biasa.

Kami juga amat menghargai kepercayaan, sokongan dan kesabaran semua rakan2 semasa usaha membaikpulih dilakukan. Gambar2 akan di UpLoad dalam masa terdekat. Terima kasih.

" RAMAI BARU CERIA "


1 comment:

9M2GTR said...

Terima kasih kpd rakan2 yg memberikan sumbangan brg2 keperluaan, wang ringgit, tenaga kerja & berkorban masa bersama2 keluarga utk 9m4rbc. Diharap semangat kerjasama & keikhlasan kita berkekalan. Amin.

Kod Etika Ahli Radio Amator

Penafian: Pihak Astra Wilayah Tengah tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh pengguna-pengguna yang melawat laman blog ini. Semua maklumat yang dipaparkan tidak mengambarkan pendirian ASTRA Pusat dan tidak menganggu mana-mana pihak. Semua maklumat adalah benar melainkan yang tidak benar sahaja.

Hakcipta Terpelihara © 2011 Astra Wilayah Tengah.

Best View: Mozila Firefox ver 3.0.5 above and Internet Explorer 6 and above

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...